25 januari 2013

Kwartet!!

De laatse van ons viertal is op bezoek geweest in Ghana. Zonder Floris, dat wel. En op het nippertje, want het niet rijden van de Fyra had bijna roet in het eten gegooid.
We hebben een dagje Accra verkend en na de winkelstraat, de ministries, James Town en Makola market hebben we lekker Indisch gegeten bij ons favoriete restaurantje. Ook nu weer was het een klus om een ticket voor de bus naar Wa te krijgen, maar met wat hulp en wat extra centen waren er net nog wat plaatsen op de achterbank. Een ervaring zo'n reis. In Wa kennisgemaakt met ons huis, de buurt en de yamballen van Odette. Juliana was blij met kleren die Caat had meegenomen. Hassan kwam ook kennismaken. Jaap en Caat hebben de markt bezocht en lekker voor ons gekookt. Ook hebben we ze een inkijkje gegeven in het werk wat we doen. We hebben veel gekletst. De buurtkindjes hebben genoten van het voetballen.
2 dagen naar Mole met de olifanten en het zwembad en 3 dagen naar de kust bij Elmina waar we genoten hebben van strand en zee en ook het slavenfort hebben we bezocht. En veel reizen in bussen en busjes. Het was fijn om ze bij ons te hebben en Ghana te delen. Nu zijn ze alweer terug in de vrieskou van Nederland, dat scheelt wel 40 graden. Maar de herinneringen en de foto's hebben we nog!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat Jaap en Caat ook nog zijn geweest. Wat zullen jullie Floris met z n allen gemist hebben! En nu? Inpakken en zo zoetjes aan afscheid nemen? Zijn die twee jaar echt alweer voorbij? Ik wens jullie nog n paar mooie weken en sterkte met al die klussen die bij weggaan horen.
    Liefs, diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat ze nu alle 4 geweest zijn en dat ze nu alle 4 weten hoe het was waar jullie de afgelopen 2 jaar doorgebracht hebben! Weten jullie al een datum voor de terugreis die er nu wel heel erg snel zit aan te komen?! Jeannine, vergis ik me of mis je wat kilootjes?
    Liefs van ROMA.

    BeantwoordenVerwijderen